Antallet af selskaber, der deltager i SaaS installationer fordoblet i de næste 12 måneder. mange af dem har oplevet faldgruber, der kunne have været undgået med nogle mindre forskning og planlægning up-front. Mens der er en varieret mængde af teknologi og business processer, der kan adresseres ved hjælp af SaaS, er der stadig en håndfuld af almindelige opgaver, der skal udføres i begyndelsen af projektet, der vil støtte i at spore projektets indvirkning og fremskridt.

Installation fodaftryk

Oprette et UML-fordelingsdiagram tidligt. Et fordelingsdiagram hjælper alle hurtigt kan identificere, hvilke systemer og brugerne vil blive påvirket af ændringer i teknologi og proces. At have fordelingsdiagram eksisterer som et levende artefakt i hele levetid af projektet også hjælper andre hold let æsler virkning for alle nye eller eksisterende projekter.

Projektets tidslinje

Udnyt din SaaS udbyderen erfaring. Ofte udbydere for SaaS projekter vil have et bibliotek af bedste praksis, der kan støtte dit projekt management team. Fokusere på hvordan SaaS firmaet definerer milepæle og forstå, hvordan de projekt varighed fra en milepæl til næste. De oplysninger fra firmaet SaaS kan bruges til at bygge afhængigheder i projektplanen.

Procesintegration

En af de store fordele ved at bruge SaaS er, at emballeret services er designet til nemt at integrere med eksisterende teknologier og infrastrukturer. Når man ser på SaaS-applikationer, Sørg for der er XML- eller RMI grænseflader. Også, veldokumenterede databaseskemaer stor for at køre ad hoc-forespørgsler. De fleste SaaS leverandører giver robust rapporteringsmuligheder – bare sørg for at de levere du dokumentation at interface med systemet.

ROI milepæl

Definere din ROI milepæle tidligt. Det er ok, hvis dine forventninger for besparelser er over hele. Din SaaS udbyderen vil have økonomiske modeller, der vil hjælpe din organisation med prognose omkostningsbesparelser ved hjælp af deres gennemførelse over ved hjælp af en standard model.

Resumé

SaaS modeller kan let reducere dine udgifter til projekter med tocifrede procenter. Nøglen er som du får erfaring med SaaS at forfine din proces på samme måde en software udvikling liv-cyklus vil udvikle sig. Derudover udnytter din SaaS udbyderen erfaring og blive partnere i at gennemføre et vellykket projekt.