Som en business kvinde har du nogensinde begået nogen af 5 mest dødbringende netværk fejl? Ofte business kvinder begår dødbringende netværk fejl. Disse tips pege dem og fortælle dig hvordan man kan rette dem næste gang du møder nogen. Husk, vi altid netværk på arbejdspladsen, i kirken, i kvarteret og selvfølgelig på vores netværk arrangementer.
1. fejl #1: Give nogen dit visitkort, før de selv anmode om det, eller når de virkelig ikke ønsker det. Bemærk en person kan aldrig bede om dit visitkort, og du kan aldrig har brug at give det til dem for at effektivt netværk. Processen med netværk virkelig om at kende anden personen ikke vide, hvad de gør eller endda passerer ud et visitkort. En person er mere tilbøjelige til at blive interesseret i hvad du gør, eller hvordan de kan hjælpe dig, hvis de får at vide du som et rigtigt menneske først og ikke specifikt som en virksomhed person.
2. fejl #2: Ikke at få at vide person før du konfigurere frokost eller diner eller kaffe eller te med dem. Dette er meget tæt på #1. At vide en person betyder ikke kun, at du kender deres navn og hvad de gør, men at vide, hvad deres håb og drømme, og interesse er. Familie og børn ofte gøre for en virkelig god samtale skal de nævne det: som jeg nødt til at gå få mig børn fra skole osv. Hvad de taler om kan eller kan ikke binde ind i hvad der er på deres visitkort eller dit visitkort. Men husk, at hver person har potentiale for at vide mindst ti andre mennesker, der har brug for din tjeneste. Hvis den person, du forsøger at oprette forbindelse med kan lide dig og deres udenfor interesse kan måske være venlig og Antag, at du bliver venligt, vil de helt sikkert huske dig, når det rigtige tidspunkt at anbefale dig til deres venner eller forretningsforbindelser… Ja, for erhvervslivet.
3. fejl #3: Taler om dig selv og ikke give anden personen en chance for at snakke. Dette sker en masse, fordi vi er alle ivrige efter at fortælle om hvad vi gør, og hvor gode vi er til at gøre det. Men sandheden af sagen er ingen body cares hvor god du er, medmindre de interviewe dig til deres næste hjernekirurgi eller du har en formel interview! I virkeligheden folk kan lide at tale om sig selv. Start med bor du i nærheden og jeg vil vædde de vil begynde at tale om sig selv om de bor i nærheden eller ikke. Hvis du lytte nøje vil du sandsynligvis komme til at spørge dem mere om sig selv fører til deres Hobbyer. Derefter kan du flytte videre til hvilket arbejde gør de. Men hvis du ikke får en chance for at tale om arbejde eller erhverv på det første møde, hvis du har bygget nok forhold til dem, vil du sikkert få at begynde at tale om, hvad de gøre næste gang.
4. fejl #4: Din tid til Vis og fortæl ender med at blive for længe og ikke meget interessant at anden personen. Du er nødt til at vide hvornår man skal stoppe med at tage om dig selv. Hvis anden personen ikke er interesseret i, hvad du har at sige, få brug for at være okay, fordi det er i orden. Det er langt bedre at have et venskabeligt forhold, der kan gå på at blive endnu mere miljøvenlig, hvis du holde dem interesseret i dig, og hvad du gør ved blot at sige nok til våd deres appetit om dig.
5. fejl #5: Ringer og forlader besked efter besked efter besked. Jo de kan være travl, men hvis de ikke har ringet til dig tilbage ved nu de måske har andre planer eller de måske bare ikke ønsker at tale med dig. (Hvad en position til at være i. Du kan have brændt en bro.) Dette er et tegn på neediness fra din side. Du er ikke trængende. Der er tusindvis af “andre” mennesker derude, der virkelig har brug for dine tjenester. Alt du skal gøre er at finde dem. Du kan sige dette er lettere sagt end gjort. Men bare overveje, hvornår dit mål er specifikt du vil vide, hvem de er og hvor de er og du vil gå direkte til dem. De kan endda gå direkte til dig, fordi du fik at vide en af deres kammerater gennem korrekt netværk og kammerat talte så meget om dig, at målet kun ikke kan vente med at møde dig, så du kan løse deres problem.
Tænk over dette. Det givende at netværk effektivt. Det givende, fordi når du virkelig netværk effektivt du sætte dig selv i positionen på det hjælpeprogram, der kan bringe sand overflod og brug for hvad anden personen enten via din egen personlige indsats eller ved at føre en af dine venner eller kontakter dem. Der har fik at blive magtfulde!
Copyright 2005 Beverly Tillman