Trægulve er smukke, men enhver, der har været igennem en hårdttræ gulv lakering projekt ved bare hvor svært det kan være-støvet, 3tilbudmurere.dk giftige og generelt usund. Det er derfor de fleste boligejere fraflytte deres hjem i løbet af processen.

Heldigvis, det er skiftende, takket for en stor del til virksomheder med en miljømæssige fokus. For eksempel, BonaKemi, hvis miljømæssige valg System ™ byder støv indeslutning og vandbårne finish for nylig blev det første system for indeluftens kvalitet-certificeret af Greenguard. En industri-uafhængig, nonprofit organisation, Greenguard Environmental Institute (GEI) arbejder for at forbedre folkesundheden og livskvaliteten gennem programmer, forbedrer indeluften. Greenguard certificeringsprogram for lav-udledning interiør produkter fastlægger acceptable luftkvalitet standarder og testprotokoller for indendørs produkter.

Fordi husejere ønsker at være sikker på, at deres sundhed ikke bringes i fare af støv, og giftige dampe forbundet med traditionelle hårdttræ gulv lakering, de seneste støv-indeslutningssystemer slutte den slibning udstyr til en high-powered vakuum, som ekstrakter støvet genereres ved slibning.

Men støv indeslutning er kun halvdelen af ligningen, når det kommer til at opretholde indendørs luftkvalitet. Ved hjælp af en miljømæssigt forsvarlig gulv finish er den anden. De mest moderne gulv-efterbehandling produkter er vandbåren, hvilket betyder, at de har ingen giftige dampe, er stort set lugtfri og brandfarlige endnu har overlegen holdbarhed over deres mere giftige modstykker så en murer Odense.

“Refinishing trægulve med vandbårne produkter og slibning med støv-indeslutningsudstyr skaber et sundere miljø for ikke kun hårdttræ gulvbelægning entreprenør, men boligejer så godt,” sagde Marilyn Black, Ph.D., af Air Quality Sciences, en tredjeparts-indendørs luft kvalitetstest selskab, der var en del af GEI team attesterer BonaKemi systemet.